Lainavertailu

Lainavertailu

Julkaistu: 9.10.2015 Päivitetty: 7.6.2022

Lainavertailu on koottu avuksesi, jotta voisit mahdollisimman helposti vertailla eri luotonantajia keskenään. Lainaa netistä haettaessa lainojen vertailun olettaisi olevan helppoa, mutta näin ei käytännössä kuitenkaan ole.

Pikavipit eivät enää nykyisin ole enää ainoa nopeiden lainojen muoto, kuten vielä muutamia vuosia sitten. Kokoamamme Krediitin pikavippivertailu 2024 on apunasi, kun haluat vertailla pikavippejä keskenään.

Pikavippi, tililuotto, joustoluotto, kulutusluotto… Lainojen tarjojat eli luotonantajat käyttävät lainapalveluistaan monia termejä. Usein termit menevät hämmentävästi sekaisin, jolloin lainavertailu voi olla todella hankalaa.

Lisäksi joustoluotot ovat tuoneet lainamarkkinoille hankalasti vertailtavan lainatyypin, jolla ei oikeastaan ole kiinteää maksuaikaa ja jopa lainan määrä on joustava.

Tähän artikkeliin tulemme kokoamaan eri lainatyypit, sekä niiden tarjoajat helposti vertailtavaan taulukkoon.

Lainavertailu kannattaa

Lainavertailu kannattaa, sillä lainojen kokonaiskustannukset voivat vaihdella kymmeniä prosentteja. Kun vielä lainantarjoajia on kymmeniä, mahtuu joukkoon monenlaisia yrityksiä ja tuotteita. Siksi kannattaakin vertailla keskenään lähinnä tunnetuimpia yrityksiä, joilla on jo vuosia toimintaa alalla.

Paras laina netistä

Löytääksesi parhaan lainan netistä, joudut vertailemaan siis kymmeniä lainoja keskenään. Tämä on todella aikaa vievää ja työlästä. Onneksi netistä vähintää yhtä monia lainojen vertailu sivustoja, jotka ovat koonneet lainoja helposti vertailtaviksi.

Paras laina netistä voi löytyä myös useampia lainavertailuja hyödyntämällä. Vertailussa on monesti mukana eri lainapalvelut, jolloin ei kannatta luottaa vain yhteen lainavertailuun.

Ei arvioita.

Avatar: Krediitti.com
Kirjoittanut: Krediitti.com

Krediitti.comin ylläpito hallitsee talousasioiden lisäksi myös erilaisten työkalujen kehittämisen. Näitä ovat muun muassa sivustomme erilaiset laskurit. Kokemusta löytyy myös yritystoiminnasta ja markkinoinnista. Lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Ei kommentteja