ASP-laskuri

ASP-laskuri

Julkaistu: 1.5.2018 Päivitetty: 11.12.2023

ASP-laskuri auttaa sinua arvioimaan kuinka paljon talletuskorkoa ja lisäkorkoa saat lainallesi ASP-tilillä.

ASP-säästäminen eli ASP-laina on suunniteltu asuntosäästäjälle ja siinä on monia hyötyjä, joista ainoastaan ensiasunnon ostaja pääsee hyötymään.

Huomioi, että laskurin antama tulos on suuntaa-antava. Lopullinen tulos rippuu muun muassa ASP-säästämisen aloittamisen päivämäärästä, talletusten ajankohdasta sekä pankin käyttämästä laskutavasta.

ASP-laskuri olettaa, että neljännesvuosittainen talletus ASP-tilille tehdään aina jakson alussa. Lisäksi erät on rajoitettu laskurissa kahdeksaan, joka on vähimmäisvaatimus on ASP-lainan saamiselle. Todellisuudessa tallennuseriä ASP-tilille voi olla enemmän.

Lisäkorko on pankin kanssa sovittava korko, joka on vähintään 2 % ja enintään 4 % vuodessa. Lisäkorko lisätään ASP-tilin avausvuodelta sekä seuraavalta viideltä kalenterivuodelta.

Talletuserä voi olla 150 – 3000 euroa.

1. vuosi

2. vuosi


Onko sinulla kokemuksia ASP-lainalle maksetusta talletuskorosta ja lisäkorosta? Kirjoita kommentti!

4.7 (7 arviota)
Avatar: Krediitti.com
Kirjoittanut: Krediitti.com

Krediitti.comin ylläpito hallitsee talousasioiden lisäksi myös erilaisten työkalujen kehittämisen. Näitä ovat muun muassa sivustomme erilaiset laskurit. Kokemusta löytyy myös yritystoiminnasta ja markkinoinnista. Lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Ei kommentteja