Pikavippivertailu

Pikavippivertailu

Julkaistu: 21.9.2017 Päivitetty: 11.1.2024

Pikavippivertailu on koottu avuksesi, jotta löytäisit juuri sinulle parhaan pikavipin mahdollisimman helposti.

Vertailumme koostuu kahdesta osiosta. Ensimmäisessä voit vertailla luotonantajia keskenään. Toisessa osiossa voit vertailla pikavippejä keskenään. Löydät sen sivun alaosasta.

Ennen pikavippien vertailua sinun on tiedettävä kaksi olennaista seikkaa:

  1. Paljonko lainaa tarvitset?
  2. Kuinka pitkä on haluamasi laina-aika?

Vertaile luotonantajia

Valitse ensin haluamasi pikavipin määrä ja ikäsi. Saat taulukon kaikista luotonantajista, jotka myöntävät sinulle sopivia pikavippejä. Voit myös etsiä luotonantajia, joilta on mahdollista saada ensilaina ilman kuluja.

Vertaile pikavippejä

Valitse haluamasi lainan määrä, jonka jälkeen voit vertailla pikavippejä keskenään. Taulukon otsikoita klikkaamalla voit järjestää pikavipit haluamaasi järjestykseen.

Tällä hetkellä pikavippivertailussamme on yhteensä 81 pikavippiä 25 yrityksestä.

* uusille asiakkaille

Sarakkeiden kuvaukset

Krediitin pikavippivertailu kertoo mistä löytyy halvin pikavippi eri lainasummille. Voit järjestää palvelut eri kriteerein klikkaamalla sarakkeen otsikkoa. Toivottavasti vertailu helpottaa oikean pikavipin löytämistä.

Näin käytät vertailua

Voit järjestää palvelut haluamaasi järjestykseen klikkaamalla ominaisuutta, jonka mukaan haluat palvelut järjestää. Oletuksena palvelut ovat järjestettynä halvimman pikavipin mukaan.

Tiedot vertailuun on haettu palveluiden kotisivuilta. Tietoja päivitetään tiheään, mutta voi olla että jokin tieto saattaa olla vanhentunut tai virheellinen.

Emme ota vastuuta vertailusssa esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Tarkista aina haluamasi palvelun ajantasaiset tiedot ja ehdot palvelun omilta kotisivuilta. Pikavippivertailuumme on kelpuutettu vain tunnetut ja luotettaviksi todetut palvelut.

Löydä halvin pikavippi

Muista kuitenkin aina tarkistaa palvelun ajantasaiset kustannukset ja ehdot. Päivitämme vertailua jatkuvasti, mutta emme voi taata, että tiedot ovat aina ajantasaisia.

Jos pikavippivertailu sisältää mielestäsi virheitä tai siinä on puutteita, voit ilmoittaa niistä meille palautelomakkeemme avulla.

Oletuksena pikavipit on järjestetty lopullisen kustannuksen mukaan — halvin pikavippi on siis ensimmäisenä.

Onko sinulla kokemuksia pikavipeistä? Miten löysit parhaan pikavipin? Kerro hyvät ja huonot kokemukset kommenteissa!

Pikavippien vertailu kannattaa

Kuten ennen kaikkia ostoksia, kannattaa myös pikavippien vertailu ennen lopullista päätöstä. Aluksi edullisimmalta vaikuttava vaihtoehto ei välttämättä ole juuri sinun tilanteeseesi paras vaihtoehto. Vertaile siis huolella ennen pikavipin hakemista!

Pikavippien vertailuun on käytännössä kaksi vaihtoehtoa: vertailla itse luotonantajia keskenään tai käyttää palvelua, joka tekee vertailun puolestasi.

Vertailupalvelun käyttäminen

Vertailupalvelun käyttäminen on luonnollisesti helpompaa. Annat palvelulle haluamasi pikavipin määrän, laina-ajan, sekä yhteystietosi. Tietojen perusteella palvelu pyytää lainatarjouksia luotonantajilta, joiden kanssa sillä on sopimus.

Palvelu siis käytännössä kilpailuttaa haluamasi pikavipin puolestasi ja saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta. Tällaisia vertailupalveluita tai lainan kilpailuttajia ovat muun muassa Rahalaitos, Freedom Rahoitus ja Lendo.

Huonoja puolia vertailupalvelun käyttämisessä on se, että luotonantajien määrä on monesti suppea. Tällöin pikavippien vertailu ei ole kovinkaan kattava. Toisaalta vertailupalvelut suosittelevat ainoastaan luotettaviksi todettuja luotonantajia.

Vertailu voi myös suositella palvelua, josta se itse saa parhaan korvauksen, eikä välttämättä hakuehtoihin sopivinta vaihtoehtoa.

Kannattaa siis ennen palvelun käyttämistä tarkistaa, miltä luotonantajilta palvelu pyytää tarjoukset.

Saatuasi tarjoukset voit vielä vertailla niitä muutamiin itse vertailemiisi palveluihin.

Vertaileminen itse

Itse vertailemalla voit tietysti vertailla jokaista palvelua, jonka tiedot löydät.

Suositeltavaa olisi valita muutamia luotonantajia, joiden pikavippeihin tutustuu tarkemin. Voit käyttää hakusanoja, kuten ”pikavippi 1000 euroa”, jos tarvitsemasi laina on 1000 euroa.

Usein paras vaihtoehto onkin käyttää sekä vertailupalvelua, että tehdä itse vertailua. Saatuasi tarjoukset vertailupalvelusta voit vertailla niiden korkoja, kuluja itse vertailemiisi tuotteisiin. Näin on helppo päättää mistä pikavippi kannattaa ottaa.

Lue myös muiden käyttäjien kokemuksia, niin voit paremmin päätellä onko kyseinen luotonantaja luotettava.

Vertaa näitä ennen lopullista päätöstä

Minkälaisia kokemuksia sinulla on pikavippien vertailusta? Oletko käyttänyt vertailupalvelua vai oletko tyytynyt vertailemaan itse? Kerro kommenteissa!

4.8 (5 arviota)
Avatar: Krediitti.com
Kirjoittanut: Krediitti.com

Krediitti.comin ylläpito hallitsee talousasioiden lisäksi myös erilaisten työkalujen kehittämisen. Näitä ovat muun muassa sivustomme erilaiset laskurit. Kokemusta löytyy myös yritystoiminnasta ja markkinoinnista. Lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Ei kommentteja