Lainaa nopeasti

Lainaa nopeasti

Julkaistu: 24.9.2017 Päivitetty: 7.6.2022

Elämässä voi tulla yllättäen vastaan tilanne, jossa tarvitaan lainaa nopeasti. Perinteinen pankkilaina ei tällöin välttämättä tule kysymykseen hitautensa ja tarkan seulan vuoksi. Ratkaisu voikin tällaisessa tilanteessa löytyä nopeisiin lainoihin erikoistuineista pankeista.

Näiden pankkien toiminta perustuu siis juurikin siihen, että asiakkaalle voidaan tarjota lainaa nopeasti. Lainan hakemusta nopeuttaa lisäksi se, että suurin osa palveluista mahdollistaa lainahakemuksen tekemisen verkkopalvelussaan tai jopa tekstiviestillä.

Asunto- tai autolainaa ei tietenkään kannata kuvitella saavansa nopeasti, mutta useat pikavippipalvelut tarjoavat jopa tuhansien eurojen lainoja nopealla aikataululla. Jotkin palvelut lupaavat jopa päivän käsittelyaikoja lainahakemuksille!

Lainaa nopeasti pikavipillä

Pikavipit ovat yksi mahdollinen vaihtoehto, kun lainaa tarvitaan mahdollisimman nopeasti. Tällaisessa tapauksessa muista katsoa suuri pikavippivertailu, jotta otat lainan oikeasta paikasta. Ne ovat kuitenkin kalliita ja todellinen vuosikorko voi nousta jopa satoihin prosentteihin.

Pikavippi sopiikin parhaiten tilanteeseen, jossa rahantarve on todella akuutti ja hakija on täysin varma, että takaisinmaksu onnistuu ajallaan. Jos luottotiedoissa on ongelmia, kannattaa muistaa, että on mahdollista saada myös lainaa ilman luottotietoja.

Lainaa panttilainaamosta?

Yksi vaihtoehto nopeaan lainan saamiseen voi olla panttilainaamo. Panttilainaamon toimintaperiaate on se, että viet sinne jonkin tavarasi pantiksi, jota vastaan saat tietyn summan lainaa. Panttaamasi tavaran saat takaisin heti, kun pystyt maksamaan lainaamasi summan takaisin panttilainaamolle. Jos et kuitenkaan pysty maksamaan lainaasi takaisin, pitää panttilainaamo tavaran itsellään.

Kuinka nopeasti lainaa voi saada?

Lainahakemuksen käsittely riippuu monesta seikasta. Kannattaa perehtyä muiden asiakkaiden kokemuksiin esimerkiksi kyselemällä tuttavilta. Parhaassa tapauksessa voit saada myönteisen lainapäätöksen jopa alle vuorokaudessa! Yleensä aikataulu muuttuu sitä pidemmäksi mitä suurempaa lainaa ollaan ottamassa.

5.0 (1 arvio)
Avatar: Krediitti.com
Kirjoittanut: Krediitti.com

Krediitti.comin ylläpito hallitsee talousasioiden lisäksi myös erilaisten työkalujen kehittämisen. Näitä ovat muun muassa sivustomme erilaiset laskurit. Kokemusta löytyy myös yritystoiminnasta ja markkinoinnista. Lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Yksi kommentti

Tarja Kurkinen
Tarja Kurkinen

22.12.2018

Pikalainaa tarvitsen näin joulun aikaan.