Remonttilainan kilpailutus kannattaa aina

Remonttilainan kilpailutus kannattaa aina

Julkaistu: 15.11.2022

Yhteistyössä Sortter

Rakennustarvikkeiden kustannukset ovat nousussa, ja remontin aluperäinen budjetti on laskettu uudelleen useaan kertaan? Onneksi remonttia varten otettavasta lainasta voi vielä säästää merkittävästikin. Tässä artikkelissa kerromme, miten voit helposti, nopeasti ja ilmaiseksi säästää remonttilainasta.

Unelmoit sitten uudesta keittiöstä, kylppäristä tai vain pienestä pintaremontista, lainan kilpailutuksella on mahdollista säästää satoja, jopa tuhansia euroja.

Remonttilainan kilpailutus kannattaakin aina. Samalla tavalla kuin sähkösopimusta tai vaikkapa asuntolainaa, ei kannatta jättää remonttilainaa kilpailuttamatta.

Miten lainan voi kilpailuttaa?

Kilpailutuksen voi tehdä itse kysymällä tarjouksia lainantarjoajilta yksi kerrallaan. Tämä ei kuitenkaan ole kovin tehokasta, ja järkevämpää on käyttää palvelua, joka kilpailuttaa lainat puolestasi.

Tällainen vertailupalvelu voi kilpailuttaa lainasi jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta yhdellä hakemuksella. Mitä tahansa vertailupalvelua ei kannata kuitenkaan käyttää. Ensinnäkin kannattaa varmistaa, että kyseessä on varmasti kotimainen palvelu. Toisaalta kannattaa myös lukea muiden kokemuksia kyseisestä palvelusta.

Yksi parhaista palveluista lainojen kilpailutukseen on Sortter. Sen avulla voit kilpailuttaa remonttilainan lisäksi esimerkiksi autolainan ja lomalainan.

Miksi remonttilaina kannattaa kilpailuttaa?

Tällaisten palveluiden käyttäminen on lainanottajan kannalta hyvinkin järkevää. Ensinnäkin palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis vapaasti valita minkä kilpailutetuista lainoista lopulta valitset — tai jätät kokonaan valitsematta.

Vertailupalvelusta saat lisäksi lainatarjouksista kaikki tärkeimmät tiedot, joihin kuuluvat:

Palveluiden käyttämisessä ei myöskään ole niin sanottuja piilokuluja. Saat siis kaikki oleelliset tiedot tarjotuista lainoista selvästi ja läpinäkyvästi. Näin lainojen vertailu helpottuu merkittävästi. Jos hoitaisit lainojen vertailun itse jokaisesta lainantarjoajasta yksitellen, jo tarjousten yhteenkoostamiseen ja vertailuun menisi aikaa.

Tarjoukset ovat lainantarjoajasta riippuen voimassa noin 2-4 viikkoa, joten sinulla on hyvin aikaa miettiä mikä tarjouksista sopii sinulle parhaiten.

Hakemuksen tekemiseen ei myöskään vaadita pankkitunnuksia. Niitä tarvitaan vasta, jos ja kun olet valintasi tehnyt ja haluat allekirjoittaa lainasopimuksen.

Kuinka paljon lainaa voi saada?

Suuresta osasta lainavertailua tarjoavista palveluista voi hakea remonttilainaa 500 – 60 000 euron väliltä. Lainavertailua tarjoavista palveluista esimerkiksi Sortterin kautta voi hakea enintään 60 000 euron remonttilainaa. Laina-aika Sortteria käyttäessä voi puolestaan olla 1-15 vuotta.

Lainasummaltaan ja laina-ajaltaan remonttilaina on siis hyvin joustava, ja sopii pienistä remonteista aina isompiin remontteihin. Remonttilainaa on mahdollista saada myös ilman vakuuksia.

Yhteenveto

Mielestämme ei ole mitään syytä olla käyttämättä palvelua lainavertailuun. Haet sitten remonttilainaa, autolainaa, venelainaa, mökkilainaa tai pikalainaa, kannattaa lainoja siis vertailla!

Lainavertailua tarjoavia palveluita voi käyttää myös muihin järkeviin oman talouden ratkaisuihin, kuten lainojen yhdistämiseen.

Onko sinulla kokemuksia esimerkiksi remonttilainan kilpailutuksesta? Oletko itse lähettänyt tarjouspyyntöjä yksitellen vai oletko käyttänyt jotakin vertailupalvelua? Kirjoita kommentti!

Ei arvioita.

Avatar: Krediitti.com
Kirjoittanut: Krediitti.com

Krediitti.comin ylläpito hallitsee talousasioiden lisäksi myös erilaisten työkalujen kehittämisen. Näitä ovat muun muassa sivustomme erilaiset laskurit. Kokemusta löytyy myös yritystoiminnasta ja markkinoinnista. Lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Ei kommentteja