Kotisivut yritykselle

Tältä sivustolta löydät oppaita liittyen kotisivujen hankintaan yritykselle. Kotisivut ovat yrityksen kasvot internetissä, joten niiden rooli on erittäin merkittävä yrityksen markkinoinnissa ja toiminnan kehittämisessä. Parhaimmillaan laadukkaat kotisivut auttavat yritystä kasvattamaan myyntiään merkittävästi.

Artikkeleiden tarkoitus on auttaa yrityksiä onnistumaan kotisivujensa hankinnassa. Kotisivut ovat yksi nykyaikaisen yrityksen tärkeimmistä markkinointivälineistä.

Artikkeleiden aiheet liittyvät kotisivujen hankinnan eri vaiheisiin, sekä siihen mitä seikkoja tulee ottaa huomioon kotisivujen suunnittelijaa valitessa. Seuraavassa muutamia ehtoja, jotka laadukkaat kotisivut yritykselle täyttävät.

Löydettävyys

Hyvin tehdyt kotisivut löytyvät hakukoneen kautta ja vieläpä niillä hakusanoilla, jotka liittyvät yritykseen ja sen tuotteisiin tai palveluihin.

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisyys on yksi laadukkaiden kotisivujen peruspilareista. Käyttäjän tulee löytää hakemansa tieto vaivattomasti ja sivujen selailu tulee olla mahdollisimman helppoa.

Ajantasaisuus

Vanhentunut tieto tai päivittämättömät kotisivut viestivät siitä, että yritys ei välttämättä ole tosissaan asiakkaan suhteen.

Ammattimainen ulkoasu

Jokaisella yrityksellä on tietty luonne. Jos halutaan pitää sitä yllä myös kotisivujen avulla, tulee kotisivujen viestiä yrityksen omaa luonnetta.

Informatiivisuus

Sivuston tulee antaa vierailijalleen se tieto, mitä hän on tullut hakemaan. On se sitten aukioloajat, jonkin tietyn tuotteen hinta tai vaikkapa yhteystiedot.

Sisällön laadukkuus

Sivuston ulkoasulla on suuri merkitys yrityksen kuvan muodostumisessa. Huonolaatuiset kuvat ja suttuiset graafiset elementit eivät varmasti anna hyvää kuvaa yrityksestä. Myös tekstisisällön tulee olla laadukasta ja selkeää.

Ei arvioita.


Ei kommentteja