Nokian toimitusjohtajaksi odotetusti Rajeev Suri

Nokian toimitusjohtajaksi odotetusti Rajeev Suri

Julkaistu: 29.4.2014 Päivitetty: 3.5.2018

Nokia teki tänään odotetun ilmoituksen nimittäessään uudeksi toimitusjohtajakseen Rajeev Surin. Aiemmin Nokia Siemens Networksin toimitusjohtajana toiminut Suri on ollut Nokian palveluksessa jo vuodesta 1995.

Valintaa voidaan pitää odotettuna, sillä suurta spekulaatiota uudesta toimitusjohtajasta ei päässyt syntymään. Toisena vaihtoehtona pidettiin väliaikaista toimitusjohtajaa Timo Ihamuotilaa, joka ei kuitenkaan tullut valituksi.

Vuonna 1967 syntyneen intialaisen Surin valinta saattaa viestiä siitä, että verkkotoiminnat tulevat olemaan uuden Nokian tärkein liiketoiminta, eikä ainakaan nopealla aikataululla olla etsimässä uusia toimintoja. Suri aloittaa toimitusjohtajana toukokuun alussa.

Päivä on muutenkin mielenkiintoinen Nokialle, sillä se julkistaa tänään aamukahdeksalta ensimmäisen neljänneksen tuloksensa.


Kategoria

Avainsanat

Avatar: Krediitti.com
Kirjoittanut: Krediitti.com

Krediitti.comin ylläpito hallitsee talousasioiden lisäksi myös erilaisten työkalujen kehittämisen. Näitä ovat muun muassa sivustomme erilaiset laskurit. Kokemusta löytyy myös yritystoiminnasta ja markkinoinnista. Lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Ei kommentteja

Lue myös