Amazon tulossa myös Suomeen?

Amazon tulossa myös Suomeen?

Julkaistu: 29.3.2018 Päivitetty: 3.5.2018

Ruotsalaislehti Dagens Industrin mukaan verkkokaupan jättiläinen Amazon on tulossa myös Suomeen.

Lehti on huomannut Amazonin etsivän työntekijöitä Ruotsiin, minkä lisäksi se uskoo yhtiön perustavan varaston Ruotsiin. Varastolta toimitettaisiin tilauksia pikatoimituksella Ruotsiin, Suomeen ja Tanskaan.

Sivusto suomenkieliseksi

Amazon myös kääntäisi sivustonsa suomeksi, ruotsiksi ja tanskaksi.

Suomalaiset ovat tähän asti suosineet lähinnä Amazonin Saksan ja Iso-Britannian sivustojen kautta tilaamista, mutta jos nyt povatut suunnitelmat totetutuvat, tulee Amazon vaikuttamaan todennäköisesti merkittävästi Suomen verkkokaupan markkinaosuuksiin.

Tulevaisuudessa myös Amazon ruokakauppa?

Hiljattain Amazon avasi Yhdysvalloissa ruokakauppa Amazon Go:n, jossa ei ole kassoja ollenkaan, vaan koko asiointi tapahtuu sähköisesti.

Asiakkaat tunnistetaan kännykkäsovelluksella ja ostetut tavarat antureiden avulla. Kerättyään ostoksensa asiakas voi kävellä suoraan kaupasta ulos, sovelluksen hoitaessa laskutuksen automaattisesti.

Nähtäväksi jää onko Amazonin suunnitelmissa laajentaa ruokakauppaansa muihin maihin.


Kategoria

Avainsanat

Avatar: Krediitti.com
Kirjoittanut: Krediitti.com

Krediitti.comin ylläpito hallitsee talousasioiden lisäksi myös erilaisten työkalujen kehittämisen. Näitä ovat muun muassa sivustomme erilaiset laskurit. Kokemusta löytyy myös yritystoiminnasta ja markkinoinnista. Lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Ei kommentteja

Lue myös