Pikavippi ilman korkoa tai muita kuluja

Pikavippi ilman korkoa tai muita kuluja

Julkaistu: 4.5.2018 Päivitetty: 7.6.2022

Onko mahdollista saada pikavippi ilman korkoa tai muita kuluja? Tuntuu varmasti mahdottomalta ajatukselta saada koroton pikavippi tai laina, mutta se on itse asiassa täysin mahdollista.

Pikavippejä myöntävät yritykset käyttävät markkinoinnissaan yhä moninaisempia keinoja hankkiakseen uusia asiakkaita ja tietysti myös saadakseen vanhat asiakkaat ottamaan uusia lainoja.

Yksi yleistyneistä keinoista uusien asiakkaiden tavoittamiseksi on ensimmäisen pikavipin, eli ensilainan, myöntäminen ilman korkoa ja kuluja.

Jos asiakas ei siis ole aiemmin ottanut pikavippiä tietystä palvelusta, voi nimenomaan ensimmäisen lainan todellakin saada ilman korkoa ja muita kuluja.

Ilman korkoa myönnettäviä pikavippejä ei kuitenkaan anneta jo aiemmin samasta palvelusta lainan ottaneelle.

Toisaalta voisivathan luotonantajat käyttää uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi ensimmäisen pikavipin myöntämistä ilman korkoa, jos taas nostokulut olisivatkin normaalit.

Vain ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja

Sen lisäksi, että lainan tulee olla ensimmäinen kyseiseltä luotonantajalta otettu, on koroton laina usein rajoitettu määrältään ja takaisinmaksuajaltaan verrattuna tavalliseen lainaan.

Pikavippi ilman korkoa on usein rajoitettu esimerkiksi 1000 tai 2000 euroon asti, joskus vieläkin pienemmäksi. Myös takaisinmaksuaika on monesti asetettu kiinteäksi tiettyyn aikaan, toisin kuin yleensä jolloin maksuajankin voi valita vapaammin.

Pienellä ensilainalla asiakas saadaan houkuteltua helpommin asiakkaaksi ja jatkossa hänelle voidaan myöntää myös isompia lainoja ja pikavippejä. Seuraavissa pikavipeissä myös yleensä on korot ja muut kulut kohdillaan – ainakin luotonantajan näkökulmasta.

Kuten muidenkin lainojen ja pikavippien kohdalla kannatta korottoman ja kuluttoman ensilainan kohdallakin vertailla lainan todellista vuosikorkoa. Lue siis tarkkaan lainaehdot ja etsi netistä muiden asiakkaiden kokemuksia kyseisestä luotonantajasta.

Kiinteä maksuaika voi aiheuttaa ongelmia

Usein luotonantaja tarjoaa mahdollisuutta pikavipin takaisinmaksun pidentämiseen, jolloin lainalle alkaa kuitenkin kertyä korkoa ja mahdollisesti muitakin kuluja. Jos siis otat ensilainen kiinteällä takaisinmaksuajalla, sinun tulee olla erityisen varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin aikataulussa.

Muussa tapauksessa joudut muuttamaan takaisinmaksuaikaa ja menetät ensilainan korottomuuden ja kuluttomuuden. Joissakin tapauksissa lainaehtojen muuttaminen tulee kalliimaksi kuin alunperin tavallisen lainan ottaminen korkoineen ja kuluineen.

Kun vertailet kulutonta ja korotonta pikavippiä, kiinnitä huomiota myös siihen koskeeko esimerkiksi joustoluoton kuluttomuus vain ensimmäistä kuukautta, jonka jälkeen korot ja kulut alkavat juosta normaalisti.

Koroton ja kuluton pikavippi yhä uudestaan

Kuluton ja koroton pikavippi antaa mahdollisuuden tietynlaiseen taktikointiin, jos pikavipille on tarvetta usein. Voidaan pohtia kannattaisiko ottaa aina vain yksi pikavippi luotonantajaa kohden. Näin jokainen otettu laina tiettyyn rajaan asti olisi koroton ja kuluton.

Tällainen taktikointi on toki mahdollista, mutta erittäin vaarallista. Tapauksessa, jossa et pystyisikään maksamaan ensilainoja takaisin ajallaan, korot ja kulut alkaisivat juosta. Tällöin joutuisit vaikeaan velkakierteeseen, mistä olisi pahimmillaan todella vaikea päästä irti.

Tämä on myös yksi syistä miksi ensilainojen enimmäismäärää on rajoitettu. Muutenhan tarjolla olisi käytännössä nollakorkoista lainaa lähes rajattomasti.

Lainojen yhdistäminen pyrkii juuri päinvastaiseen, eli useat lainat ja pikavipit yhdistetään yhteen isompaan lainaan, jolloin ei tarvitse maksaa kuluja useasta lainasta erikseen.

Esimerkkejä kuluttomista ja korottomista lainoista

Etsimme Googlella muutamia esimerkkejä hakusanoilla, joita käytetään usein markkinoitaessa lainoja ilman korkoa ja kuluja. Käyttämämme hakusanat olivat:

Hakutulossivun mainoksista päätellen markkinointi liittyen ensilainoihin on hyvinkin runsasta. Seuraavassa listaamme muutamia esimerkkejä saaduista hakutuloksista.

1. Blue Finance

Blue Finance tarjoaa 100 – 300 euron ensilainaa. Lainan todellinen vuosikorko on 0%, eikä lainalla ole muitakaan kuluja. Tämä on siis hyvä vaihtoehto, jos olet hakemassa ensimmäistä pikavippiä Blue Financesta, etkä tarvitse isompaa lainaa. Lainan takaisinmaksuaika on tosin kiinteästi 14 vuorokautta.

2. Suomilimiitti

Suomiliimitti puolestaan tarjoaa ensimmäistä pikavippiä hakeville asiakkaille lainaa jopa 2000 euroa. Laina tulee maksaa takaisin viimeistään seuraavan kuukauden loppuun menneessä. Muussa tapauksessa lainalle tulee korkoa. Suomiliimitin kohdalla voi siis taktikoida ottamalla lainan kuukauden alussa, jolloin seuraavan kuukauden loppuun on luonnollisesti pisin mahdollinen aika.

3. Ferratum

Ferratumin kohdalla kannattaa seurata mahdollisia tarjouksia ja alekoodi-kampanjoita. Ferratumilla on monesti tarjolla alekoodi, jolla saa esimerkiksi ensilainan ilman kuluja tiettyyn summaan asti.

4. Vivus

Vivus myöntää 50 – 400 euron suuruista ensimmäistä lainaa korottomasti ja kuluttomasti. Lainan takaisinmaksu on suoritettava 30 päivän kuluessa.

Tässä vielä taulukkona löytämämme esimerkit. Huomaa, että luotonantajien ehdot ja tuotteet voivat muuttua, joten tarkistathan aina ajankohtaiset tiedot palveluntarjoajan verkkosivulta.

PalveluLainaaKorotonKulutonTakaisinmaksuaika
Blue Finance100 – 300KylläKyllä14 vrk
Ferratum0 - 2000KylläKyllä3 kk
Suomilimiitti10 - 2000KylläKyllä60 vrk
Vivus10 – 400KylläKyllä30 vrk

Onko sinulla kokemuksia pikavipin saamisesta ilman korkoa? Kirjoita kommentti ja lisäämme tiedon kyseisestä luotonantajasta artikkeliin.

Ei arvioita.

Avatar: Krediitti.com
Kirjoittanut: Krediitti.com

Krediitti.comin ylläpito hallitsee talousasioiden lisäksi myös erilaisten työkalujen kehittämisen. Näitä ovat muun muassa sivustomme erilaiset laskurit. Kokemusta löytyy myös yritystoiminnasta ja markkinoinnista. Lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Ei kommentteja