Pikavippi ilman pankkitunnuksia tai puhelinta

Pikavippi ilman pankkitunnuksia tai puhelinta

Julkaistu: 16.5.2018 Päivitetty: 7.6.2022

Pankkitunnuksia käytetään, kun vaaditaan luotettavaa henkilön tunnistamista. Ilman pankkitunnuksia moni asia jäisi hoitamatta.

Voiko pikavippiä tai muuta lainaa hakea ilman pankkitunnuksia tai puhelinta?

Valitettavasti pikavipin saaminen ilman pankkitunnuksia on lähes mahdotonta. Suomen lain mukaan on luotonantajan, eli pikavippiä tarjoavan yrityksen, varmistettava lainanhakijan henkilöllisyys. Pankkitunnusten käyttäminen henkilön tunnistamiseen on nopeinta ja yksinkertaisinta.

Pikavippi on nimensä mukaisesti hyvin nopeasti myönnettävä laina. Jos lainan hakemisessa joutuisi esimerkiksi tunnistautumaan muuten kuin pankkitunnusten avulla, ei kyseessä olisi enää pikavippi. Muita tapoja voisivat olla luotonantajan luona vierailu ja jollakin virallisella henkilötodistuksella tunnistautuminen.

Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt johonkin palveluun ja tunnistautunut pankkitunnusten avulla, on usein mahdollista tehdä lainahakemus suoraan tekstiviestillä tai netin kautta ilman uutta tunnistautumista.

Tällaisessa tapauksessa sinun kannattaa tutustua tarkemmin luotonantajasi tarjoamiin tapoihin lainahakemuksen tekemiseen.

Esimerkiksi useat joustoluottoa, tililuottoa tai muuta vastaavaa lainaa tarjoavat palvelut mahdollistavat lainahakemuksen tekstiviestillä, jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt palveluun.

Pikavippi mobiilivarmenteella

Mobiilivarmenne on pankkitunnuksiin vertautuva tunnistautumistapa. Mobiilivarmenteella voidaan tunnistautua palveluihin matkapuhelimen avulla. Sen käyttäminen vaatii aina puhelimen käyttöä.

Mobiilivarmenteen voi ottaa käyttöön oman matkapuhelinoperaattorin kautta. Tällä hetkellä mobiilivarmennetta tukee yli 20 000 palvelua.

Myös monet pikavippejä tarjoavat yritykset ovat alkaneet tukemaan mobiilivarmenteen avulla tunnistautumista. Löytääksesi tällaisen luotonantajan voit käyttää hakusanaa ”pikavippi mobiilivarmenteella”.

Pikavippi mobiilivarmenteella on saatavilla ainakin Ferratumilta, Credigolta, Ekstraluotolta ja Lainastolta.

Pikavippi ilman puhelinta

Ilman puhelinta pikavippiä voi hakea tietysti netin kautta. Nettihakemuksessa ei puhelinta tarvitse, mutta pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen kylläkin.

Nettihakemus vaatii kuitenkin rekisteröintiä sekä henkilötietojen antamista ja tällöin vaaditaan vähintään puhelinnumeron antamista. Itse puhelinta ei siis tarvita, kunhan hakemus tehdään netin kautta.

Pikavipin voi siis saada ilman puhelinta.

Kannattaa käyttää pikavippivertailussa hakusanoja, kuten ”pikavippi ilman puhelinta” ja ”pikavippi nettihakemuksella”.


Onko sinulla kokemuksia pikavipin hakemisesta ilman pankkitunnuksia tai puhelinta? Oletko jo käyttänyt mobiilivarmennetta tunnistautumiseen? Kirjoita kommentti ja kerro kokemuksesi muillekin.

Ei arvioita.

Avatar: Krediitti.com
Kirjoittanut: Krediitti.com

Krediitti.comin ylläpito hallitsee talousasioiden lisäksi myös erilaisten työkalujen kehittämisen. Näitä ovat muun muassa sivustomme erilaiset laskurit. Kokemusta löytyy myös yritystoiminnasta ja markkinoinnista. Lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Ei kommentteja