Ensimmäinen pikavippi ilmaiseksi

Ensimmäinen pikavippi ilmaiseksi

Julkaistu: 23.5.2018 Päivitetty: 7.6.2022

Onko mahdollista saada ensimmäinen pikavippi, pikalaina, joustoluotto tai muu vastaava laina ilmaiseksi?

Markkinoilla on useita palveluita, jotka voivat myöntää ensimmäisen pikavipin eli ensilainan ilman korkoa ja kuluja, eli käytännössä ilmaiseksi.

Miksi luotonantaja myöntää ilmaista lainaa, kun siitä voisi saada korkotuotta ja muita tuloja? Syynä on tietysti ihmisten houkutteleminen kyseisen palvelun asiakkaiksi. Kilpailu lainamarkkinoilla on todella kovaa ja uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi on keksittävä uusia keinoja.

Ilmainen pikavippi varmasti houkuttelee potentiaalista asiakasta tutustumaan kyseiseen palveluun tarkemmin. Lisäksi jos asiakas ottaa ensimmäisen pikavipin palvelusta on huomattavasti todennäköisempää, että mahdolliset tulevat lainat otetaan samasta palvelusta.

Ilmainen pikavippi on kuitenkin monilta osin rajoitetumpi verrattuna muihin pikavippituotteisiin. Esimerkiksi laina-aika on usein rajoitettu. Lisäksi lainan enimmäismäärä on hyvinkin alhainen – useimmiten reilusti alle 1000 euroa.

Lisäksi ilmaisella ensilainalla voi olla muita ehtoja. Yksi yleisistä ehdoista on tavallista pikavippiä suuremmat kulut, jos lainan takaisinmaksussa ilmenee ongelmia, eikä lainaa pystytä maksamaan ajallaan takaisin. Vaikka niin sanotusti ilmaiseksi saatava laina kuulostaakin houkuttelevalta, on senkin kohdalla oltava täysin varma, että takaisinmaksu onnistuu ajallaan.


Kirjoita kommentti, jos sinulla on kokemuksia ilmaisista pikavipeistä ja ensilainoista. Pystyitkö maksamaan lainan takaisin ajallaan, vai jouduitko muuttamaan lainan takaisinmaksun aikataulua?

4.0 (1 arvio)
Avatar: Krediitti.com
Kirjoittanut: Krediitti.com

Krediitti.comin ylläpito hallitsee talousasioiden lisäksi myös erilaisten työkalujen kehittämisen. Näitä ovat muun muassa sivustomme erilaiset laskurit. Kokemusta löytyy myös yritystoiminnasta ja markkinoinnista. Lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Ei kommentteja