Osuuspankin palveluissa häiriötilanne

Julkaistu: 24.1.2011 Päivitetty: 3.5.2018

Häiriö alkoi maanantaina 24.1. klo 12.00. Osa palveluista saatiin palautetuksi toimintaan iltapäivällä, mutta suuri osa palveluista oli poissa käytöstä varhaiseen tiistaiaamuun saakka. Osuuspankki kertoi häiriön olleen poikkeuksellisen laaja.

Häiriö katkaisi OP-verkkopalvelut niin, että aluksi palvelut olivat kokonaan poikki, mutta klo 15 jälkeen käytettävissä oli tekstiversio, eli peruspalvelujen käyttö kuten laskujen maksaminen tuli mahdolliseksi. Myös verkkopalvelu pohjola.fi oli poissa käytöstä. Illalla myös verkkopankki saatiin käyttöön.

Pankkikonttorien tarvitsemien verkkoyhteyksien katkeaminen pakotti sulkemaan suurimman osan osuuspankkien konttoreista pian puolenpäivän jälkeen, eikä niitä voitu avata enää maanantain aikana.


Kategoria

Avainsanat

Avatar: Krediitti.com
Kirjoittanut: Krediitti.com

Krediitti.comin ylläpito hallitsee talousasioiden lisäksi myös erilaisten työkalujen kehittämisen. Näitä ovat muun muassa sivustomme erilaiset laskurit. Kokemusta löytyy myös yritystoiminnasta ja markkinoinnista. Lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Ei kommentteja

Lue myös