Verottajalta ohjeistus bloggareiden ilmaislahjoihin

Verottajalta ohjeistus bloggareiden ilmaislahjoihin

Julkaistu: 8.5.2014 Päivitetty: 3.5.2018

Verottaja on vihdoin ottanut kantaa bloggareiden saamiin ilmaistavaroihin. Bloggaajan tulee jatkossa ilmoittaa ansiotuloinaan saamansa ilmaistuotteet ja -palvelut.

Suosituimpien bloggaajien saadessa satojen eurojen arvosta tuotteita kuukausittain on verottajan ohjeistus varmasti paikallaan. Toisaalta verottajakin myöntää, että ohjeistuksen noudattamista on mahdotonta seurata. Onkin siis bloggaajien omantunnon asia, kuinka tunnollisesti ilmoittaa saamistaan tuotteista tai palveluista.

Bloggaajille ilmaistavaraa antavat yritykset vaativat yleensä vastineeksi bloggaajan kirjoittaman arvion tuotteestaan. Kymmeniä tuhansia lukijoita tavoittavat blogit ovat siis erinomainen markkinointikanava tuotteille.


Kategoria

Avatar: Krediitti.com
Kirjoittanut: Krediitti.com

Krediitti.comin ylläpito hallitsee talousasioiden lisäksi myös erilaisten työkalujen kehittämisen. Näitä ovat muun muassa sivustomme erilaiset laskurit. Kokemusta löytyy myös yritystoiminnasta ja markkinoinnista. Lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Ei kommentteja

Lue myös