Tietoa meistä

Julkaistu: 3.4.2019

Krediitti.com on verkkosivusto, joka tarjoaa artikkeleita liittyen muun muassa lainoihin, yritystoimintaan, sekä sääästämiseen ja sijoittamiseen.

Lisäksi sivustoltamme löytyy laskureita muun muassa erilaisiin taloudenhallintaan liittyviin laskutoimituksiin. Yksi suosituimmista sivuistamme onkin laskuri polttoaineen kulutuksen laskemiseen.

Krediitti.com on perustettu vuonna 2010. Sisältöä on lisätty sitä mukaa, kun sitä on saatu tuotetuksi. Haluamme kuitenkin panostaa laatuun, eikä määrään.

Erityisesti taloudenhallintaan liittyvissä artikkeleissa haluamme varmistua, että tieto on oikeaa ja ajantasaista. Tästä johtuen myös päivitämme artikkeleita jatkuvasti, jotta saatavilla olisi aina uusin tieto aiheesta kuin aiheesta.

Jos kuitenkin huomaat jonkun virheen artikkeleissamme tai vaikkapa laskureissa, niin ilmoita siitä meille ja korjaamme virheen. Toki voit myös kommentoida kyseistä artikkelia. Toivomme muutenkin aktiivista keskustelua eri aiheista, jotta artikkeleiden tueksi saadaan aitoja kokemuksia.

Voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@krediitti.com. Voit myös käyttää palautelomakettamme.

Ei arvioita.

Avatar: Krediitti.com
Kirjoittanut: Krediitti.com

Krediitti.comin ylläpito hallitsee talousasioiden lisäksi myös erilaisten työkalujen kehittämisen. Näitä ovat muun muassa sivustomme erilaiset laskurit. Kokemusta löytyy myös yritystoiminnasta ja markkinoinnista. Lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Linkit löydät sivun alalaidasta.