Eurovippi kokemuksia

P2P Findland Oy

Eurovippi on luotettava ja nopea vippi – ei piilokuluja ja ilmainen hakemus. Lainaa 20 – 2250 euroa tilillesi ilman takaajia tai vakuuksia.

Eurovippi sopii odottamattomiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, matkustukseen, harrastuksiin tai muihin tarpeisiin. Nopealla hakemuksella voit saada rahat heti tilillesi.

Vippi voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle. Lainahakemuksen voit jättää internetin kautta tai tekstiviestillä.

Eurovippi on edullinen ja luotettava vippi, joka on käytössäsi aina silloin kuin tarvitset lainaa nopeasti tasapainottamaan talouttasi. Tee hakemuksesi helposti verkossa tai tekstiviestillä, tarvitset vain nimelläsi olevan matkapuhelin liittymän henkilöllisyytesi varmistamiseen. Olemme vastuullinen lainanantaja, meillä ei ole piilokuluja.

Ei arvioita.

eurovippi.fi →

Eurovippi
Lainaa 20 — 2250€
Laina-aika 3 kk
Ikäraja 18 vuotta

Kuluttajasuojalain (KSL:n) mukainen lainaesimerkki

Nostopalkkio 30%, nimellinen vuosikorko 49%. 2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 239,10%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2845€ mikäli asiakas nostaa kerralla 2000€ ja maksaa sen takaisin 90 päivän kuluessa.

Onko sinulla kokemuksia Eurovippi? Kirjoita kommentti ja jaa kokemuksesi muille!


Ei kommentteja